radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Economia Henkel tancarà la seva planta de Malgrat.

Henkel tancarà la seva planta de Malgrat.

COMPARTEIX-HO
, / 667 0

Segons ha pogut saber RP, l’empresa Henkel ha decidit tancar la planta que la companyia té a Malgrat de Mar, i portar la seva producció a Montornés del vallès, de forma progresiva fins el 2010, quan es tancarà definitivament.

Segons la companyia els 130 treballadors de la planta malgratenca podran optar a traslladar-se a la planta vallesana. Un cop amb el llistat de les persones interessades a traslladar-se, l’empresa “estudiarà” les opcions.

La planta que Henkel té a Malgrat s’ocupa de produir detergents líquids mentre que a Montornés, on hi treballen actualment 450 persones, treballen els detergents en pols, productes de neteja en general i adhesius de la firma.

La desició de la companyia s’emmarca amb la intenció de Henkel d’aplicar el programa mundial Global Excellence, encaminada a millorar la competitivitat.