radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Dragados s’adjudica la construcció de l’ampliació de l’autopista entre PLF i Tordera.

Dragados s’adjudica la construcció de l’ampliació de l’autopista entre PLF i Tordera.

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 709 0

Acesa, actual concessionària de la C-32 entre Montgat i Palafolls, construirà el nou tram, que serà lliure de peatge per als moviments interns, és a dir, per als vehicles que recorrin tan sols el tram comprès entre l’enllaç de la carretera N-II i l’enllaç de la GI-600.
Les obres adjudicades suposen la construcció de 4,4 nous quilòmetres d’autopista, perllongant, així, l’Eix del Maresme i permetent el desplegament per etapes del Pla d’infraestructures del transport de Catalunya, que preveu una carretera futura fins a Lloret de Mar i posteriorment fins a Tossa de Mar
El nou tram de l’autopista C-32 estarà format per dos carrils per sentit de la circulació i s’iniciarà a l’actual enllaç de Palafolls, que es remodelarà. Més endavant, l’autopista enllaçarà amb la carretera GI-600, que uneix Blanes i Tordera. En aquest punt es construirà un nou enllaç en forma de rotonda elevada sobre el tronc de l’autopista.
Igualment, es preveu la prolongació de l’autopista uns 550 metres fins a enllaçar amb la futura autovia A-2, que construirà el Ministeri de Foment entre Tordera i Vidreres.Es preveu que els treballs comencin aquest mes de maig i tinguin un termini de 15 mesos.
PLF a més rebrà una compensació econòmica de l’1% del total del cost de la perllongació per tal de destinar-ho al patrimoni local. En el seu dia, el consistori palafollenc va confirmar la intenció de destinar aquests diners, prop de 400 mil € a la rehabilitació i conservació del castell de PLF.