radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal La residència de la Comunitat Terapèutica del Maresme podria haver trobat nova ubicació.

La residència de la Comunitat Terapèutica del Maresme podria haver trobat nova ubicació.

COMPARTEIX-HO
, / 759 0

Segons publicava ahir el diari digital Malgrat Confidencial, el consistori Malgratenc hauria ofert uns nous terrenys a la Comunitat terapèutica per tal de traslladar i ampliar els serveis de residència que ja es donen al municipi.
Segons aquesta informació, que recull el testimoni del president de l’entitat, Valentí Agustí, els nous terrenys corresponent a l’àrea on està prevista la construcció del nou CAP de Malgrat, i altres serveis sanitaris.
El nou centre que preveu construir la Comunitat acollirà els 15 llits actuals, que té a l’antic hospital del municipi al carrer passada, i s’ampliarà fins a 45 llits.

Aquests projectes es preveia fer a Pineda on la pressió popular i política van fer desestimar el projecte i ja s’havia donat una nova ubicació a Malgrat, al costat de les fàbriques, davant la platja, que finalment s’ha hagut de canviar, com ja va explicar RP, per problemes de qualificació.

La nova ubicació proposada pel Consistori Malgratenc, just a l’entrada de Malgrat, prop de la benzinera de la N2, encara no està del tot confirmada, però sembla que convenç a les dues parts.
La comunitat terapèutica del Maresme, té diferents centres a la comarca com ara a PLF, al molí d’en Puigverd, Malgrat o Arenys de Munt.