radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Esports De nou doble victòria dels equips de bàsquet palafollencs.

De nou doble victòria dels equips de bàsquet palafollencs.

COMPARTEIX-HO
, / 546 0

Els dios equips de bàsquet del nostre municipi no han fallat en aquesta última jornada i han guanyat els seues respectius partits. Els nois es van imposar a casa contra el Sta Susanna en un partit que va acabar amb una diferència de 13 punt; 77 a 64. Els nois són ara 8s a la taula amb 13 victòries i 15 derrotes.
En la propera jornada poden retallar distàncies amb el 7è classificat, el Bisbal, ja que els groc i negres juguaran a la pista de la capital del Baix Empordà. Els de la Bisbal, tenen 15 victòries i 12 derrotes.

Les noies també van guanyar a casa contra el Lloret per 5 punts de diferència; 45 a 40, i sumen la 13a victòria de la temporada. Les palafollenques són 6s amb 13 victòries i 10 derrotes. En la propera jornada viatjaran a casa del cuer de la classificació el St Joanenc, que encara no han conegut la victòria en els 22 partits que han jugat.