radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 21:00 -21:30

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00-23:00
Home Política Escolta avui l’entrevista que demà emetrem a Valentí Agustí al web de la ràdio

Escolta avui l’entrevista que demà emetrem a Valentí Agustí al web de la ràdio

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 429 0

Demà dijous l’Assumptes Interns arriba al final de la primera ronda d’entrevistes amb els regidors palafollencs i ho farà amb l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Serà la 13a entrevista del programa i amb ella tots els representants electes de PLF hauran passat pels micròfons del programa per explicar quines són les bases del govern local i també, en el cas de l’oposició, quines són les mancances de la gestió local al seu entendre.

Valentí Agustí celebra aquests any els 25 anys al capdavant de l’ajuntament de PLF, els últims 21 anys amb majoria absoluta. Li preguntarem per aquesta efemèride i també sobre les declaracions que hem escoltat en aquests últims mesos de la resta de regidors del consistori palafollenc.

Amb Agustí ens interessarem per conèixer quins són els projectes de futur del nostre municipi i els projectes que estan en marxa, com ara el nou CAP, el nou Institut de PLF.

Com sempre l’entrevista a Valentí Agustí, la podreu escoltar demà dijous després de l’informatiu de la 1 i de les 3 de la tarda a RP, però com a novetat avui ja es pot escoltar l’entrevista a través de la nostra plana web. És la primera vegada que la plana web avança algun dels continguts de l’emissora i es fa per celebrar la posada en marxa de la nova plana web aquesta mateixa setmana.

L’entrevista la podreu escoltar a través de www.radiopalafolls.cat, a l’apartat de ràdio a la carta i dins el programa assumptes interns.

Escolta l’entrevista AQUÍ