radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Economia Aquests vespre es fa el sorteig de llibres de l’associació de comerciants i empresaris de PLF.

Aquests vespre es fa el sorteig de llibres de l’associació de comerciants i empresaris de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 1197 0

A 2/4 de 9 del vespre i en directe per aquesta emissora es farà el sorteig dels llibres infantils i juvenils que L’ACEP, l’associació de comerciants i empresaris de PLF regalarà entre els clients.Durant les últimes tres setmanes els clients dels establiments adherits a l’entitat han pogut omplir unes butlletes per participar en el sorteig d’aquests vespre.

En total es sortejaran 15 llibres infantils i juvenils, uns llibres que, s’entregaran demà al matí al mercat setmanal de PLF, just abans d’un espectacle infantil al migdia. En cas de Pluja, però els actes es traspassarien al teatre, tal i com avança el president de l’ACEP, Francesc Tresserres:

Aquesta campanya, ja tradicional, és la prèvia a la promoció dels llibres de text gratuïts per a diferents estudiants palafollencs de cara el proper curs. Aquesta campanya s’engegarà a partir de l’estiu