radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Cultura El proper mes de maig tornen els concerts de cambra a St Genís.

El proper mes de maig tornen els concerts de cambra a St Genís.

COMPARTEIX-HO
, / 610 0

Cada diumenge del proper mes de maig a l’església romànica de St. Genís es tornaran a celebrar els petits concerts de cambra. Un certamen que enguany arriba ja a la seva 6a edició.Els concerts començaran el proper dia 4 de maig amb l’actuació del duet de tenora i acordió entre Jordi Molina i Perepau Jimenez. La setmana segünet hi haurà un recital de piano a càrrec de Joan Ramon Company. El diumenge dia 18 el concert estarà protagonitzat per un violí i un violoncel a càrrec de Maria i Cristian Florea.

L’última sessió, del diumenge 25 de maig, el quartet Barcelona Swing Serenader ens presentarà el Jazz Classic.
Podeu trobar més informació del certamen a la plana web de l’Aj de PLF.

Un cop finalitzi aquests certamen de concerts de cambra en vindrà un altre els divendres de juny, centrat en la música jazz, un certamen, aquests últim, que organitza RP amb la col·laboració de l’Ajuntament del nostre municipi i que en els propers dies us donarem més informació.