radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Esports Doble victòria dels equips de bàsquet del municipi.

Doble victòria dels equips de bàsquet del municipi.

COMPARTEIX-HO
, / 550 0
Els nois es van imposar per 9 punts de diferència en el seu partit a casa contra el Torruella, 70 a 61. Els palafollenc sumen així la seva 12a victòria, dels 26 partits que ha jugat fins ara. Els palafollenc pugen fins el 10è lloc de la taula de classificació. Aquesta propera jornada els nois jugaran a la pista del Lloret, 7è classificat amb 14 victòries i 10 derrotes.

Les noies també van guanyar aquests cap de setmana de 4 punts. Les palafollenques jugaven a casa contra el Figueres, a les que es van imposar per 47 a 43 en un partit equilibrat fins al final. Les de casa pugen una posició a la taula i ara són 6s amb 12 victòries i 9 derrotes. En la propera jornada les palafollenques viatjaran a la pista de l’Escala, que són 4es amb 15 victòries i 6 derrotes, 3 victòries més que les palafollenques.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.