radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home General Èxit de la 10a Fira d’artesania de PLF.

Èxit de la 10a Fira d’artesania de PLF.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 409 0
Dissabte durant tot el dia es va celebrar al centre del municipi la ja tradicional Fira d’artesania. El fet que el dia acompanyés va fer que la concurrència a la fira fos tot un èxit.

Finalment una 40a de parades van instal·lar-se entre els carrers Major, Francesc Macià i Av. Costa Brava, ja des de bon matí i fins a les 8 del vespre, quan es van començar a desmuntar les diferents parades.

No tan sols hi havia parades de venda al públic, sinó que també moltes entitats del poble o associacions es van concentrar a la Fira per explicar quina és la seva tasca. És el cas de la recent creada Associació d’Amics dels Animals de PLF, així com altres com ara Asipa, el Punt d’Informació i també RP, que dissabte estrenava el seu estudi mòbil.Des de les 10 del matí i fins el vespre, es van emetre en directe des d’aquests estudi mòbil diferents programes per celebrar la Fira d’artesania i entitats. Així es va emetre un especial de Las Cosas de Inés, i un programa especial de 4 hores a la tarda. També es va rebre la visita del blanencs Bizarre, un grup musical que va ser escollit finalista per representar a Espanya a Eurovisió. La pròxima Fira serà a finals del mes de novembre amb la Fira d’artesania i complements de Nadal.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.