radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home General Aquests divendres dia 4 acaba el termini de pagament voluntari de impost de circulació.

Aquests divendres dia 4 acaba el termini de pagament voluntari de impost de circulació.

COMPARTEIX-HO
, / 393 0
L’impost que es recapta a través de l’oficina de recaptació de la Diputació de Barcelona , al carrer Major nº 2, varia segons cada vehicle, i és de caràcter anual.El barem que s’utilitza per calcular l’import depèn dels cavalls de potència.A partir de dilluns les persones que no facin efectiu el pagament, veuran ampliat el seu import amb un recàrrec de demora. Un recàrrec que s’anirà ampliant progressivament, és a dir que quan més es trigui a satisfer el pagament, més s’acabarà pagant.Per fer efectiu el pagament d’aquests impost cal anar a qualsevol de les entitats bancàries indicades en la notificació de la Diputació de BCN i fer el pagament de l’import indicat.
Si no es té la notificació, en la qual figura l’import, es pot demanar un duplicat a la mateixa oficina de la Diputació de BCN al carrer Major de PLF.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.