radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home General Un accident de matinada a PLF causa un ferit lleu

Un accident de matinada a PLF causa un ferit lleu

COMPARTEIX-HO
, / 528 0

Cap a la 1 de la matinada un vehicle que circulava pel camí de la Ginesta de PLF, el camí de sorra proper al camp de futbol, va sortir de la via en una corba i quedar bolcat. Com a conseqüència de l’accident, possiblement produïda per excés de velocitat, la conductora, veïna de Tordera, va resultar ferida, i va ser traslladada a l’hospital de Calella amb pronòstic lleu. L’acompanyant, veí de Calella, va resultar il·lès.

Segons fonts policials el cotxe va caure pel marge del camí rural fins al Rec Viver del nostre municipi, cosa que ha obligat a desplaçar-se a una grua especial des de Blanes per tal de poder retirar el vehicle bolcat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.