radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General La vaga de correus no té afectació a PLF

La vaga de correus no té afectació a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 359 0
Ahir van començar 3 jornades de vaga organitzades pel sindicat UGT a tot l’estat. Segons les primeres previsions, l’aturada en el servei afectarà a 10.500 treballadors de Correus a tot l’estat, però entre ells no estaran els de PLF, ja que, segons els treballadors de l’oficina local, no tenien constància de cap vaga i per tant tampoc de les reivindicacions per les quals es convoca aquesta aturada de tres dies.

La vaga reclama una sèrie de millores laborals. Entre aquestes millores destaquen la fixació d’un salari mínim de 1.000 euros nets, que posi fi als «greus desajustos salarials» que pateixen els treballadors segons el sindicat.

També reclamen l’aplicació de les millores de l’estatut de l’empleat públic i la definició dels llocs de feina per a processos de treball. Amb aquesta protesta, la UGT, que té el suport del Sindicat Lliure, també vol donar un toc d’atenció sobre la necessitat de restablir «el diàleg social» amb l’actual presidència de Correus, a qui acusen d’haver vulnerat el dret a la negociació.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.