radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home General La farmacèutica Novartis, que té una seu a PLF, preveu en breu l’acomiadament de 2500 treballadors.

La farmacèutica Novartis, que té una seu a PLF, preveu en breu l’acomiadament de 2500 treballadors.

COMPARTEIX-HO
, / 930 0

La farmacèutica suïssa preveu aquesta reestructuració arran l’impacte de la pressió dels preus dels fàrmacs a Europa, i la competència dels genèrics.

La Multinacional ho va fer públic ahir, tres setmanes abans d’acabar l’any i per tan l’exercici econòmic del 2007, en el que s’aplicarà el cost dels acomiadaments, que es calcula en més de 306 milions d’€.

Novartis té a Catalunya una important presència amb prop de 2100 treballadors, en tres factories; una a les Franqueses del Vallès, un altra a Barberà del Vallès, amb més de 400 treballadors, i l’última a PLF. Aquesta última factoria està dedicada a la producció per a elements estèrils dins la divisió de genèrics.

L’empresa, però no ha facilitat encara quina afectació tindrà la mesura en les factories catalanes, ja que els 2500 acomiadaments són a nivell global de l’empresa, cosa que representa una reducció de plantilla del 2 i mig %

Actualment a Novartis PLF hi treballen unes 80 persones entre internes i externs.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.