radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El conseller Joaquim Nadal visita Malgrat de Mar per signar el conveni del projecte del barri del Castell

El conseller Joaquim Nadal visita Malgrat de Mar per signar el conveni del projecte del barri del Castell

COMPARTEIX-HO
, / 508 0
El conseller Nadal i l’alcaldessa de la població, Conxita Campoy, signaran el conveni que ha de fer possible la millora del barri del Castell a través de la subvenció que Malgrat de Mar ha aconseguit aquest any dins la convocatòria d’ajuts de la Llei de Barris, i que en preveu subvencionar la meitat del projecte, que pretén millorar aquesta zona del municipi.
El conseller arribarà a l’Ajuntament a 2/4 de 8 del vespre i, després de signar en el llibre d’honor de l’ajuntament, es farà la signatura del conveni a la sala de plens, on està previst que es facin els parlaments, en els quals intervindran un veí representant de l’Associació de Veïns del Barri del Castell, l’alcaldessa de Malgrat i el conseller Nadal.
El projecte d’intervenció integral al barri del Castell està valorat en uns 8 milions d’euros, dels quals el govern català es farà càrrec de la meitat i l’Ajuntament, i altres fonts de finançament, de l’altra meitat. La Llei de Barris preveu que els projectes escollits s’executin en 4 anys.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.