radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 16:00-17:00
Home General Les noies del club de bàsquet de PLF s’enfronten al Celrà, el primer de la classificació.

Les noies del club de bàsquet de PLF s’enfronten al Celrà, el primer de la classificació.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 796 0
Les Gironines encara no han perdut cap dels 6 partits que han disputat fins ara, i es troben al capdavant de la classificació, mentre que les palafollenques, que es troben a la zona mitja de la classificació, tenen un balanç de dues victòries per 3 derrotes, l’última la passada jornada contra el St. Julià de Ramís, on van perdre de 10 punts, 53-43.

Pel que fa als nois del PLF de bàsquet, en aquesta 9a jornada, s’enfronten fora de casa, al Palau. Els palafollencs tenen 1 victòria i 6 derrotes i el Palau, 2 victòries i 6 derrotes.. Els palafollencs arriben a aquests partit després de perdre de 23 al camp de l’Arbúcies.

Pel que fa al futbol, l’Amateur A haurà de defensar el liderat de la classificació al camp del Blanes Athletic, que són 7ens a 10 punts dels palafollencs.
L’amateur B, rebrà a casa el Cabrera. Els palafollencs són 12ens amb 6 punts, i el Cabrera és 13è amb 4 punts.

L’infantil B viatjarà al camp de St. Vicentí en aquesta jornada. Els palafollencs són 13ens, amb 5 punts, mentre el Cabrera té dos punts més i és 7è a la classificació.

El Juvenil A rebrà el St Pol, en un duel a la mitja taula, ja que els de casa són 11è amb 7 puunts i els de St Pol són 10ens amb 10 punts.
El juvenils B juguen aquesta setmana al camp del Cabrils, amb la intenció de sumar els primers punts d’aquesta lliga, ja que en les 5 jornades disputades encara no han sumat cap punt i són últims de la classificació. El Cabrils en canvi és 9e amb 7 punts.

Els prebenjamins s’enfronten els dos equips palafollencs al Lloret, en camp palafollenc.

En aquesta jornada descansen els Benjamins, l’infantil A i el PLF Cadet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.