radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home General Els forats dels semàfors es taparan amb sorra a l’espera de col.locar-hi les noves senyals

Els forats dels semàfors es taparan amb sorra a l’espera de col.locar-hi les noves senyals

COMPARTEIX-HO
, / 416 0

El departament d’obres públiques de la Generalitat ha confirmat avui a RP que els forats als semàfors d’entrada al nostre municipi, són per un canvi en la senyalització vertical. Les mateixes fonts han assegurat que aquests canvi de senyalització el fan dues empreses diferents i que per això els forats han quedat a l’espera que es col.loquin els senyals corresponents.

De tota manera el propi departament ha assegurat a aquesta emissora que en breu es taparan els forats amb sorra a l’espera de la col.locació final dels nous cartells, i evitar així els riscos que provoquen els 8 forats realitzats fa setmanes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.