radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General Els mossos detenen els membres d’un grup que retenia una menor a Calella per prostituir-la

Els mossos detenen els membres d’un grup que retenia una menor a Calella per prostituir-la

COMPARTEIX-HO
, / 279 0

Els mossos han detingut 5 persones romaneses com a pressumptes autores dels delictes d’associació il·lícita, detenció il·legal, falsificació de documents d’identitat, coaccions i coacció a la prostitució.

Els fets es remunten al passat divendres quan els mossos d’esquadra de Terrassa van detenir 2 dones de nacionalitat romanesa per diversos furts en un supermercat de la ciutat.
Aquestes dones, van declarar que actuaven coaccionades per una organització regentada per compatriotes seus, que les amenaçaven d’atemptar contra els seus familiars a Romania i, fins i tot, una de les dones afirmava que tenien retinguda la seva filla de 16 anys en un domicili de Calella amb l’objectiu d’obligar-la a exercir la prostitució.

Dissabte 27 d’octubre, de matinada, la Unitat d’Investigació, amb l’autorització del Jutjat de Guàrdia d’Arenys, va entrar al domicili dels detinguts, on van trobar la menor retinguda, una bossa folrada amb paper d’alumini per evitar els detectors dels supermercats, una llibreta amb anotacions de supermercats, així com productes de perfumeria i licors. Un dels detinguts ja tenia 9 antecedents per furts. Tots els detinguts van passar diumenge a disposició del Jutjat de Guàrdia d’Arenys, on el jutge va decretar l’ingrés a la presó per a tots cinc. La investigació, malgrat tot, segueix oberta per localitzar alguna possible ramificació d’aquest grup.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.