radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home General CIU de PLF aposta pel retorn dels papers de salamanca als seus propietaris.

CIU de PLF aposta pel retorn dels papers de salamanca als seus propietaris.

COMPARTEIX-HO
, / 425 0
El lider de la formació politica al nostre municipi, Xavier Dalmau creu que els papers són fruit d’un expol.li i que per tan els papers haurien de ser tornats el més aviat possible als seus propietaris originals.

Als primers mesos de 2006 van tornar a Catalunya els documents pertenyents al govern català, i s’esperava que en aquests 2007 es retornessin de Salamanca la resta de documents com ara cartes i d’altres de privats.

Dalmau assegura que cal recoperar els documents que encara resten a l’arxiu nacional de Salamanca, ja que d’aquesta manera s’enforteix la democràcia.

Aquests diumenge es fa a BCN un acte reivindicatiu que sota el nom de La nació catalana diu prou, demana que es retornin tots els papers incahutats durant la guerra civil i que encara es mantenen a Salamanca. A l’acte de BCN hi intervindran Raimon, Maria del Mar Bonet o Pep Sala, i estarà presentat pel periodista Antoni Bassas

Deixa un comentari

Your email address will not be published.