radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » La policia local de PLF farà aquesta setmana la primera xerrada col.loqui sobre els animals de companyia.

La policia local de PLF farà aquesta setmana la primera xerrada col.loqui sobre els animals de companyia.

COMPARTEIX-HO
, / 630 0

Amb la voluntat d’aclarir dubtes, la policia local de PLF posarà en marxa aquesta setrmana un seguit de col.loquis-conferencies sota el títol Civisme i societat. La primera cita és aquests divendres i dissabte, amb una conferència sobre els animals de companyia. En aquest col.loqui, en el que intervindran l’agent Raul Caballero i el cap de la policia Marc Penya, tots dos membres del programa d’aquesta emissora Seguretat Ràdio, es repassarà la normativa, la responsabilitat, les sancions i la catalogació dels animals de companyia. El cap de la policia local de PLF, Marc Penya explica pq es fan aquestes jornades.

La sessió de divendres, es farà al MiD de PLF a partir de les 19.00 i es repetirà l’endemà dissabte a la mateixa hora al centre social de Ciutat Jardí, ja que hi ha moltes queixes d’aquesta zona de la població en referència a animals domèstics.
La ponència serà presentada per la regidora de Governació del consistori palafollenc, Maria Massaguer, i és gratuïta.
La intenció de la campanya Civisme i Societat és presentar cada mes des d’aquests octubre i fins el mes d’oictubre del 2008, una conferència sobre temes de civisme.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.