radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Sta Susanna construeix un centre religiós per captar nous turistes.

Sta Susanna construeix un centre religiós per captar nous turistes.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 408 0

L’especialització del turisme, per tal d’allargar les temporades turístiques més enllà de l’estiu i del sol i platja, ha dutr a Sta Susanna a construir un centre ecumènic, de culte religiós obert a les diferents branques del cristianisme.

Tot i que encara s’està elaborant el projecte executiu, i es desconeix quina serà la font de finançament, ja s’ha posat la primera perdra de l’edifici que serà al Torrentó de Can Gelat
L’Ajuntament confia que els diners provindran de la urbanització de la zona, on també està previst aixecar-hi quatre hotels de cinc estrelles, fer-hi un aparcament de 1.500 places i habilitar-hi una gran zona verda.

Segons l’alcalde de Sta Susanna, Josep Monreal la idea va sorgir arran de l’interès per desenvolupar un turisme de reunions i comprovar que els grups religiosos eren uns clients potencials que s’havien de tenir en compte. La implicació, des del primer moment, del rector de Santa Susanna, mossèn Salvador Batalla, va facilitar els passos per tirar endavant el projecte. El centre atendrà inicialment la demanda de confessions vinculades al cristianisme, com ara la luterana, l’evangelista, l’ortodoxa, l’anglicana i la presbiteriana, i no es descarta que a la llarga pugui atendre a altres religions. El rector de Sta Susanna, que és coordinador regional de la pastoral del turisme de Catalunya, manté que la iniciativa és encertada.

FONT: Diari EL PUNT

Deixa un comentari

Your email address will not be published.