radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home General ICV del Maresme creu que l’ACA ha hagut de cedir a les pressions de l’ajuntament i de la població de Pineda per ubicar la depuradora.

ICV del Maresme creu que l’ACA ha hagut de cedir a les pressions de l’ajuntament i de la població de Pineda per ubicar la depuradora.

COMPARTEIX-HO
, / 603 0
Els ecosocialistes creuen que la falta de temps, per tal de no perdre la subvenció europea, i davant les pressions de la població i el consistori de Pineda, ha fet que l’ACA hagi hagut de decidir per un projecte que no és el millor en l’aspecte medioambiental.

D’una banda, IC expressa la satisfacció perquè es resolgui aquesta situació, però, també considera que, la decisió afecta la riera de Pineda perquè «la canalització de l’aigua bruta hi passarà a tocar», posa en perill els pous de captació, manté la decantadora al pla de Batet i afecta una zona agrícola propera. ICV també denuncia la falta de consens polític i social en l’emplaçament i el fet que «diverses organitzacions mediambientals, sindicals i veïnals han mostrat, més d’una vegada, el seu desacord amb el lloc triat»
Escoltem a Joan Lleonart, president d’Iniciativa al Maresme,

Lleonart considera que no es pot jugar electoralment amb el tractamnent de l’aigua bruta, en referència a la campanya electoral feta viscuda a Pineda en aquests últim procés electoral.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.