radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home General Demà és un dia crucial pel futur de la Depuradora de l’Alt Maresme.

Demà és un dia crucial pel futur de la Depuradora de l’Alt Maresme.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 637 0
Demà dimarts el director de l’ACA, Manel Hernandez, s’entrevistarà amb l’alcalde de Pineda i amb els portaveus dels diferents partits pinedencs per mirar de desencallar la polèmica instal.lació de la depuradora de La’lt Maresme que ha de donar servei a 5 poblacions de la zona; Calella, Pineda, Sta Susanna, Malgrat i PLF..

L’ACA és qui té la decisió final i segons s’ha sabut, la reunió és de màxima importància perquè en pot sortir, amb tota seguretat, una decisió definitiva i inamobible. Recordem que l’ACA ha mantingut la proposta de fer la Depuradora a primera línia de mar, al costat de la decantadora i el cementitri de Pineda, on des de sempre hi ha hagut un fort rebuig popular. L’últim ple municipal de Pineda demanava a l’ACA que es replanteges el projecte i que es tornes a considerar l’antiga Pedrera del Montpalau com a indret per a fer la depuradora. La visita de l’ACA a Pineda serà demà al matí. I per la tarda hi haurà reunió de tots els alcaldes implicats, entre ells el de PLF, amb el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar .

La depuradora està pendent de construcció des de fa 15 anys, i abans d’octubre s’ha de prendre la decisió definitiva, per tal de no perdre un ajut de 14 milions d’euros de la Unió Europea.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.