radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home General Aquests vespre arribaran a PLF 64 veïns d’Ax les Thermes, que passaran el cap de setmana a la nostra població.

Aquests vespre arribaran a PLF 64 veïns d’Ax les Thermes, que passaran el cap de setmana a la nostra població.

COMPARTEIX-HO
, / 1056 0
L’estada dels francesos al nostre municipi és part del programa d’agermanaments que cada any prepara la comissió d’agermanaments de PLF, i és l’oportunitat que els francesos passin uns dies al nostre poble, a l’igual que els palafollencs podem anar a esquiar cada mes de gener o febrer.
Aquests vespre els veïns d’Ax soparan a la gespa del parc Joaquim Ruyra i demà començaran una jornada de visites culturals. La primera serà una excursió amb el creuer que els durà per la costa fins a Tossa de Mar.
A la tarda visitaran les noves instal·lacions del nostre municipi; la biblioteca i les obres del camp de futbol. Tot plegat acabarà demà amb un sopar de revetlla de St. Joan a la plaça d’Ax, on es preveu que hi hagi uns 120 comensals. El sopar és obert a tothom qui ho vulgui, costa 12 € i inclou amanida, pollastre, postra, coca i cava.
L’any passat els veïns d’Ax van arribar el dia 23 i el mateix dia de St Joan van organitzar un àpat popular. En l’edició passada van venir a PLF uns 90 veïns de la població francesa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.