radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Més de 320 persones donen suport a Sisifó, una iniciativa que reclama poesia al carrer a Pineda.

Més de 320 persones donen suport a Sisifó, una iniciativa que reclama poesia al carrer a Pineda.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 474 0
Ja són més de 320 les persones que s’han adherit a Sísifo, poesia al carrer, una iniciativa que tot i fer poc temps que és en marxa ja està agafant certa notorietat, i podria conseguir en breu els seus objectius.
Sisifó és una revista mensual de Pineda de literatura contes i poesia, que s’ha pretès crear un festival de poesia al carrer al municipi.
El plantejament de Sísifo, poesia al carrer és portar a tots els racons de Pineda la poesia i en definitiva la cultura involucrant a tots els sectors de la població com ara l’econòmic, el social i el polític. És, segons el periodista Albert Lladó, un dels responsables del projecte, una proposta que barreja la música, la gastronomia, el teatre i les arts plàstiques. Es tracta, segons Lladó, de trencar els tòpics que vinculen la poesia amb l’elitisme cultural.

Albert Lladó creu fonamental el recolzament popular a la iniciativa, on ja s’ha adherit 322 persones fins aquests matí, entre elles la companyia comediants o Enric Cassasses.

Lladó creu que el cicle Paraules Prenyades de PLF, és un referent comarcal i nacional dins els cicles de poesia, i que cal que Pineda tingui el seu festival, d’uns tres dies de durada, de poesia fora al carrer.

Les persones que vulguin adherir-se a la iniciativa ho poden fer a la plana web www.festiovalsisifo.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.