radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Uns pares dels alumnes de 4tC de l’escola Les Ferreries busquen un mestre que estigui dos anys seguits amb els seus fills.

Uns pares dels alumnes de 4tC de l’escola Les Ferreries busquen un mestre que estigui dos anys seguits amb els seus fills.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 968 0
Cansats i desesperats els pares i mares dels alumnes de 4tC de primària de l’escola Les Ferreries volen que els seus fills tinguin el mateix professor els dos últims cursos de primària a PLF.

És una practica habitual que els alumnes tinguin el mateix professor durant el mateix cicle, és a dir el mateix mestre a 1r i 2n, el mateix per 3r i 4t, i el mateix a 5è i 6è, però els alumnes de 4T C de Les Ferreries, no han repetit mai de mestre. A més els pares es queixen que a P3 van estar els 10 primers dies sense mestre i que aquests curs, també van començar sense professor. Roser Tolosa, és una d’aquestes mares de 4tC, i ens explica la problemàtica.

És por tot plegat que un grup d’aquests pares i mares han iniciat la recerca d’un professor de primària, que es vulgui implicar en l’educació dels seus fills durant els propers 2 cursos, que a més els pares entenen que és la preparació per la ESO.

La queixa dels pares i mares les han fet arribar per carta al conseller d’educació, Ernest Maragall, al vice-president de la Generalitat, Josep Lluís Carod Rovira, i al president José Montilla, reclamant solucions al problema educacional que tenen aquests grup de primària de PLF.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.