radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General La conselleria d’Interior ha multat dos membres de l’AAVV Bellamar de Pineda per la tractorada contra la depuradora.

La conselleria d’Interior ha multat dos membres de l’AAVV Bellamar de Pineda per la tractorada contra la depuradora.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 946 0
El president de l’Associació de Veïns de Bellamar de Pineda, Jaume Calders i el membre de la junta, Francesc Iborra, han fet públic que els Mossos d’Esquadra els ha multat amb 600 euros cadascún per haver participat en la tractorada feta a la Carretera Nacional II, en protesta per la Depuradora que l’ACA vol instal.lar prop del seu veïnat.

Jaume Calders i Francesc Iborra han dit que la tractorada, que es va fer el dia 23 de juliol de l’any passat, estava organitzada per Unió de Pagesos, però que en canvi, els Mossos d’Esquadra els van identificar a ells i posteriorment els ha arribat la multa. En declaracions a aquesta emissora el president de l’associació Jaume Caldres assegura que a la manifestació hi havia gent d’Unió de Pagesos i el consistori pinedenc en ple encapçalat per l’alcalde Joan Morell, i que sols s’ha multat als veïns perque són els més dèbils.

Els dos denunciats han recorregut la multa que finalment ha estat reduïda a la meitat, 300 euros per a cadascun, però no ha estat retirada, pel que es plantegen un recurs d’ampar, i portar el cas al Sindic de Greuges.

Ara, el president de l’AAVV Bellamar, Jaume Calders, ha demanat a l’Ajuntament de Pineda que els ajudi a pagar les multes. Calders ha insistit en que la manifestació estava organitzada per Unió de Pagesos a nivell comarcal i que l’AAVV Bellamar s’hi va afegir, igual que l’Ajuntament de Pineda, la Plataforma Salvem la Vall de la Riera de Pineda, o molts veïns a nivell individual.

Els dos veïns reben l’ajuda jurídica dels serveis d’Unió de Pagesos, i Calders assegura que anirà aveure el nou alcalde de Pineda la propera setmana, un cop investit alcalde del municipi.

Ràdio Pineda / Ràdio Palafolls

Deixa un comentari

Your email address will not be published.