radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home General Ja ha començat la campanya per prevenir els incendis forestals.

Ja ha començat la campanya per prevenir els incendis forestals.

COMPARTEIX-HO
, / 343 0

La Diputació de Barcelona ha presentat el dispositiu que ja funciona des d’aquests dissabte per la prevenció d’incendis. La campanya d’enguany compta amb una flota de 135 vehicles tot terreny que faran fins a 126 rutes de vigilància per detectar qualsevol indici de foc. En total es cobriran prop de 440.000 hectàrees de bosc de la província de Barcelona .

El pla, que tindrà el suport de 231 ajuntaments, comptarà amb 285 efectius, 117 dels quals pertanyen al cos d’Agents de Defensa Forestal (ADF).La campanya normalment començava a mitjans del mes de juny, però enguany s’ha avançat al 9 de juny, ja que en altres anys hi havia hagut algun incendi en aquesta setmana, i d’aquesta manera queda cobert un període temporal més gran.

La campanya de vigilància, s’allargarà fins el 5 de setembre, i té un pressupost de 2,5 milions d’euros.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.