radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home General CIU de PLF proposa subvencionar els llibres de text a les famílies de PLF.

CIU de PLF proposa subvencionar els llibres de text a les famílies de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 420 0

La proposta dels nacionalistes és subvencionar d’entrada el 50% a totes les famílies censades a PLF i que no tinguin deutes amb l’administració local. Segons la federació el govern estudiaria els casos concrets on la subvenció pogués arribar al 100% del cost total dels llibres.

D’entrada, però totes les famílies tindrien aquesta subvenció mínima del 50%.

Escoltem a Xavier Dalmau de CIU.

Els convergents també aposten per l’eliminació de les barreres arquitectòniques arreu del municipi. Dalmau creu que l’únic carrer palafollenc que està correctament pensat per a les persones amb mobilitat reduïda o per a carrets de nadons és el carrer major, mentre que la resta, tenen impediments com ara les voreres o fanals que dificulten la circulació. CIU també proposa adaptar els equipaments públics, per tal d’eliminar les barreres arquitectòniques.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.