radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home General 137 nens i nens s’han preinscrit a la llar d’infants de PLF.

137 nens i nens s’han preinscrit a la llar d’infants de PLF.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 819 0

Ahir va acabar el termini de preinscripció de la llar d’infants municipal de PLF, on finalment s’hi ha presentat 137 sol.licituds, per un equipament que actualment acull a 104 places, en els dos centres en el que es desenvolupen les tasques d’escola bressol.

De primer curs, hi ha disponibles 52 places i s’han preinscrit 54 nens i nenes, mentre que pel segon curs de la llar s’han presentat 31 sol.licituts, quan de fet, no hi havia places disponibles, ja que les 52 previstes ja les ocupen els nens i nenes que passen de curs.

A l’igual que l’any passat, l’ajuntament estudiarà la solució d’espai que pateix l’equipament per segon any consecutiu. L’any passat es va haver d’acondicionar una aula a les antigues escoles de la Pl. Del Fòrum Palatiolo per acollir una classe de 13 nens.

Llar d’infants municipal de Palafolls

El regidor d’ensenyament de l’ajuntament Amado Romero, ens explica els resultats de la preinscripció.

Romero recorda que els nens que viuen a PLF tenen preferència per entrar a la llar d’infants, pel que ara comença el procés de barems de mèrits dels infants, cosa que podria fer disminuir els nens sense plaça.

Tot i això el consistori ja està buscant locals per poder encabir-hi aquests infants que s’han quedat sense plaça, a l’espera que es comenci la construcció de l’ampliació de l’actual llar d’infants, una ampliació que hauria de començar a funcionar al proper mes de setembre.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.