radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dilluns, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home General El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de PLF, Jordi Pedemonte estrena bloc a internet.

El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de PLF, Jordi Pedemonte estrena bloc a internet.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 819 0
El de Pedemonte és el segon bloc polític a PLF després de l’estrena, a finals de la setmana passada, del bloc del socialista Valentí Agustí.

El bloc de Pedemonte, que es titula il·lusió per Palafolls, el mateix que el seu eslògan de campanya, va començar a funcionar ahir i té la voluntat d’explicar les propostes que faran els republicans de cara als propers comicis.
Segons ha comentat Pedemonte a aquesta emissora, el bloc és sols per a la campanya electoral i pels dies posteriors, però la seva vida és limitada, tot i que no descarta crear-ne un de permanent, després de les eleccions.
Pedemonte també ha explicat quina informació donarà el bloc d’ERC de PLF i espera que sigui una eina que la població utilitzi per preguntar i fer arribar propostes.

El Bloc, una practica molt estesa en altres municipis propers, és com un diari personal, on, en aquests cas els candidats, pengen reflexions, notícies o dades sobre la campanya electoral.
A la plana web de notícies electorals de RP hi trobareu l’adreça del bloc del candidat republicà a PLF, així com la del candidat socialista i un enllaç a totes les webs de les formacions que es presenten a les eleccions municipals del proper 27 de maig a PLF.

Per veure el bloc de ERC clica AQUÍ

Deixa un comentari

Your email address will not be published.