radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General No ha pogut ser; el nostre castell no és una de les 7 meravelles de Catalunya.

No ha pogut ser; el nostre castell no és una de les 7 meravelles de Catalunya.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 432 0

Finalment la meravella de les comarques de Barcelona, ha estat el temple de la Sagrada Família de BCN, amb més de la meitat dels vots.

Diumenge finalitzava el temps de votació per escollir la 4a meravella de Catalunya, que havia de sortir d’entre les comarques de l’Alt Penedès, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
El resultat de la votació, que s’ha donat a conèixer aquests matí, revela que el 57% dels vots han estat per la Sagrada Família, l’obra incompleta de Gaudí a Barcelona.

La Sagrada Família, quarta meravella de Catalunya

En total aquesta setmana s’havien rebut uns 8500 vots, en aquesta iniciativa promoguda per l’organització Capital de la Cultura Catalana i Catalunya Ràdio. En segona posició, però bastant lluny de la Sagrada Família i ha estat l’esglesia de Santa Maria del Mar, amb un 16% dels vots emesos. La resta de propostes han aconseguit el 27% dels vots restants, en un nombre molt similar. Les altres propostes eren la Casa Batlló, Casa Milà, Casa Vicens, la Vil·la romana de Torre Llauder a Mataró o el Castell de Palafolls.

Tot i que no ha aconseguit ser una de les 7 meravelles de Catalunya, el nostre castell va aconseguir passar la primera fase eliminatòria, cosa que sí situa la nostra fortalesa del s. XI, com una de les 100 meravelles de Catalunya.
Aquesta setmana es fa l’elecció de la cinquena meravella del patrimoni cultural material de Catalunya, que correspondrà a les Terres de l’Ebre.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.