radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Els treballadors de l’Hospital de Calella denuncien agressions ‘quasi diàries’ per part de pacients i acompanyants

Els treballadors de l’Hospital de Calella denuncien agressions ‘quasi diàries’ per part de pacients i acompanyants

General

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 464 0
Segons els treballadors, les mancances del sistema hospitalari desperta l’agressivitat d’aquests, que no se senten ben atesos. Els treballadors entenen que la responsabilitat no és seva i exigeixen mesures de forma ‘immediata’.D’aquesta manera el comitè d’Empresa de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que aglutina els treballadors de l’Hospital de Calella, ha expressat la seva sensació d’inseguretat a la direcció del centre, ja que ‘de manera habitual’ reben agressions tant físiques com verbals de pacients i acompanyants. Tant és així que l’any passat en van formalitzar 36 denúncies, però els treballadors asseguren que els casos són molt més.
La majoria de les agressions es pateixen a urgències i emergències. El col·lectiu assegura que les mesures introduïdes per la direcció són ‘insuficients’. Pel que fa als motius de les agressions, els treballadors detecten aspectes personals dels pacients com malalties psiquiàtriques, drogoaddicció o demència , però també desperten l’agressivitat dels pacients la demora per a ser visitat, la manca d’informació durant l’espera, la tardança en els trasllats o la manca de llits d’hospitalització.La queixa també s’ha fet arribar al Síndic de Greuges i es preveu que passat el pont de l’1 de maig es convoqui una concentració davant l’Hospital de Calella per exigir les millores.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.