radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home General La llista de Plataforma per Catalunya a Malgrat s’ha presentat aquests migdia.

La llista de Plataforma per Catalunya a Malgrat s’ha presentat aquests migdia.

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 846 0

En un acte al Centre Cultural de la població s’ha donat a conèixer la llista que presentarà la formació a les properes eleccions municipals. La llista encapçalada per Víctor González, és la primera vegada que es presenta a Malgrat de Mar, ja que de fet el partit es va crear tot just fa 4 anys, sota la direcció de Josep Anglada, qui avui a presentat la llista de Plataforma per Catalunya a Malgrat.

Víctor González ens explica com és la llista de PXC a Malgrat

Victor González, cap de llista de PXC a Malgrat de Mar (foto: malgratconfidencial)
l’Objectiu de la plataforma és aconseguir representació a l’ajuntament de Malgrat. Ho explica el mateix González que defineix el seu partit polític com a partit transversal, que pot arravatar-li vots tan al PP com a qualsevol altre.

Plataforma per Catalunya és un partit que aposta per la defensa de la família i el control de la immigració. Una immigració que creuen que rebenta el mercat laboral treballant a preu de saldo. Segons el seu programari municipal pretenen expulsar “de forma immediata i sense cap mena de negociació” els immigrants il·legals.
Ara fa 4 anys PXC es va presentar a 8 municipis catalans, entre ells PLF, on van aconseguir 19 vots. Aquests 2007 no presenten llista a la nostra població.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.