radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home General Campanya per fomentar l’ús de la deixalleria de Malgrat de Mar

Campanya per fomentar l’ús de la deixalleria de Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 512 0

Malgrat de Mar engega aquest mes d’abril una campanya per promoure l’ús de la deixalleria i evitar que es deixin trastos al carrer o que es llencin residus reciclables o perillosos barrejats amb les escombraries de rebuigLa iniciativa consisteix a recollir una butlleta a les dependències de l’Ajuntament, omplir les dades personals i durant un any realitzar, com a mínim, cinc viatges a la deixalleria per portar diferents tipus de residus. Aquests viatges han de fer-se en mesos diferents. En dos d’aquests viatges, cal portar oli vegetal, que és l’oli utilitzat per cuinar.Cada vegada que es portin residus a la deixalleria es posarà un segell en el mes corresponent de la butlleta, i un cop finalitzada la campanya, a l’abril del 2008, es podrà recollir un obsequi a l’Ajuntament, previ lliurament de la butlleta amb cinc segells, com a mínim.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.