radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Malgrat ha aprovat el pla de millora del barri del castell

Malgrat ha aprovat el pla de millora del barri del castell

COMPARTEIX-HO
, / 508 0

Tots els grups municipals van aprovar en l’últim ple municipal el projecte d’intervenció integral al barri del Castell, que serà presentat aquest mes d’abril a la convocatòria d’ajuts de la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya.
Malgrat de Mar es presentarà a la convocatòria de la Llei de Barris amb la proposta de millora del barri del Castell i de part de la Verneda. És la quarta vegada que l’Ajuntament fa la sol·licitud a aquestes ajudes, però el projecte actual ha estat millorat i ampliat. El radi d’acció s’ha ampliat amb una part del barri de la Verneda, s’ha fet un procés de participació ciutadana per recollir les propostes dels veïns i s’ha obtingut el suport explícit de diverses entitats del municipi. El projecte d’intervenció integral al barri del Castell està valorat en més de 8milions euros i en cas d’obtenir subvenció, el govern català es faria càrrec del 50% i el consistori de l’altra 50%. La Llei de Barris preveu que els projectes escollits s’executin en 4 anys.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.