radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home General Els candidats d’ERC de Blanes, Malgrat de Mar, Tordera i PLF exigeixen la millora del transport públic a la zona.

Els candidats d’ERC de Blanes, Malgrat de Mar, Tordera i PLF exigeixen la millora del transport públic a la zona.

COMPARTEIX-HO
, / 444 0
En una roda de premsa celebrada ahir a la biblioteca de PLF, la candidata republicana a Malgrat de Mar, Teresa Verdaguer, va anunciar que tant les línies d’autobús com el servei de Rodalies de Renfe són prioritats per ERC. Segons Verdaguer la connexió ferroviària amb Barcelona no ha canviat des de fa ‘molt anys’ i anar a Girona és ‘una odissea’.

El candidat a Palafolls, Jordi Pedemonte, ha afegit que el problema del transport públic durant les nits del cap de setmana continua sense resoldre’s. Pedemonte ha proposat recuperar el fallit carnet pel jovent d’aquests municipis que fomentés l’ús de l’autobús per la nit. Escoltem a Jordi Pedemonte

En aquest sentit, el candidat per Tordera, Bernat Costas, proposa que el carnet ofereixi descomptes en els diferents equipaments culturals dels quatre municipis, a més dels que s’hi podrien afegir. Un altre tema que preocupa ERC en aquesta zona és el riu Tordera i l’ús de l’aigua de la dessaladora de Blanes. El candidat republicà en aquest municipi, Joan Puig, aposta per recuperar mediambientalment el delta, així com per la creació de la comunitat d’usuaris de la conca del Tordera que lluiti per aconseguir un repartiment ‘just’ del cost de l’aigua de la dessaladora.

Text i foto ACN

Deixa un comentari

Your email address will not be published.