radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home General Detingudes 6 persones a Malgrat de Mar per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Detingudes 6 persones a Malgrat de Mar per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

COMPARTEIX-HO
, / 447 0
Els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dijous un grup de narcotraficants que operava a les comarques de la Selva i el Maresme. L’operació, anomenada Pelegrí, ha detingut divuit persones a Arbúcies, Sant Feliu de Buixalleu i Malgrat de Mar. En total, els agents han decomissat 14.000 euros, 350 grams de cocaïna, dues premses de droga i sis bàscules de precisió.
Els mossos van centrar les recerques en un grup de veïns d’Arbúcies (La Selva) perquè tenien la sospita que es dedicaven a vendre droga. Les investigacions van permetre confirmar que traficaven amb estupefaents, i que les persones que els subministraven la droga estaven establertes al Maresme.
Es tractava d’una xarxa de traficants amb domicilis a Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Sant Cebrià de Vallalta. Els mossos també van comprovar que dos dels venedors traficaven amb total llibertat acompanyats dels seus dos fills menors d’edat. Aquest fet va ser determinant per accelerar la desarticulació d’aquesta banda de narcotraficants. A Malgrat de Mar, els agents han detingut sis persones de procedència magribina i d’entre 20 i 30 anys.
Font ACN / Ràdio Palafolls

Deixa un comentari

Your email address will not be published.