radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General L’ajuntament de Malgrat demanarà avui a les administracions que defineixin el futur del Delta de la Tordera.

L’ajuntament de Malgrat demanarà avui a les administracions que defineixin el futur del Delta de la Tordera.

COMPARTEIX-HO
, / 892 0

Aquest vespre en la sessió plenària de Malgrat, el ple demanarà a la resta d’administracions que tenen competències sobre el Delta de la Tordera que els exposin i es defineixin les futures actuacions previstes al tram baix del riu.

Aquest és un dels 10 punts a l’ordre del dia de la sessió plenària que ha de començar a les 9 del vespre a la sala de plens municipal.
En els últims mesos ha tornat a posar-se sobre la taula el debat sobre el manteniment i les polít5iques ambientals al tram final del riu, un any després de l’anunci fet pels ajuntaments de Tordera, Blanes Malgrat i PLF de la intenció de crear un consorci de conservació i preservació de la baixa Tordera, un projecte que no va arribar a consolidar-se.

El ple d’aquests vespre de Malgrat també s’aprovarà el projecte d’intervenció al barri del castell. Un projecte que es presentarà per 4a vegada al govern català per tal d’accedir a les ajudes governamentals, per a la millora de barris.

També aquests vespre es nomenaran els membres del consell escolar del Malgrat de Mar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.