radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Alerta per les possibles precipitacions d’entre avui i demà

Alerta per les possibles precipitacions d’entre avui i demà

COMPARTEIX-HO
, / 581 0
La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments ha activat la fase l’alerta del Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (Inuncat), en diferents comarques gironines entre elles la Selva.
Segons les informacions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), entre les dues del migdia d’aquest dijous i les dues del migdia de divendres és molt probable que es produeixin precipitacions moderades i localment amb tempesta en alguna d’aquestes comarques. D’altra banda, el Maresme pot ser que puntualment es produeixin precipitacions de caràcter intens i, per aquest motiu, el Centre d’Emergències de Catalunya hi manté un avís de pre-alerta del Pla Inuncat, que no suposa la seva activació.
Més informació: METEOCAT , Servei de meteorologia de Catalunya
METEOMAR, servei meteorologia Maresme
Observeu el ràdar de pluges a la dreta d’aquesta web.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.