radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home General A Malgrat de mar es podrà denunciar a través d’internet després de setmana santa.

A Malgrat de mar es podrà denunciar a través d’internet després de setmana santa.

COMPARTEIX-HO
, / 924 0

La Policia Local del municipi posarà en marxa el servei de denúncies a través de la xarxa. L’objectiu de la iniciativa és millorar el servei i evitar esperes a les dependències policials. Però no tots els casos es poden denunciar a través de la xarxa. Els objectius i les excepcions les explica el regidor de governació de Malgrat de Mar, Valentín Rodríguez
-*
A partir d’ara les denúncies es poden tramitar a través del web municipal www.ajmalgrat.cat o bé a través del web www.policiadecatalunya.net.
En aquests webs hi ha un formulari, que s’ha d’omplir per fer la denuncia i després es facilita a l’usuari un número de registre. Cal imprimir una còpia i posteriorment, lliurar-la a la caserna de la Policia Local de Malgrat. Un cop validades les dades i signada la denúncia, aquesta iniciarà el seu procediment jurídic.

El nou sistema també inclou traduccions de les denuncies en diferents idiomes, cosa que facilitarà la feina als agents de Malgrat, on a vegades s’ha requerit a traductors per atendre als turistes. Ho ha exposat el mateix Rodríguez .

A partir de setmana santa començarà a ser operativa aquesta web de denuncies de Malgrat de Mar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.