radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home General Els comerços de Malgrat de Mar podran obrir fins a les 11 de la nit a l’estiu i al Nadal.

Els comerços de Malgrat de Mar podran obrir fins a les 11 de la nit a l’estiu i al Nadal.

COMPARTEIX-HO
, / 1068 0

Fa un any el ple municipal va limitar la condició de població turística del municipi als mesos d’estiu, acordant a més, l’hora de tancament en aquests períodes a les 10 del vespre.

Ahir en la sessió plenària es va fer uns ajustaments a la normativa, i a partir d’ara els comerços de la població podran obrir fins les 11 de la nit i els diumenges, de juny a setembre i també per Nadal.

Segons la regidora de comerç i turisme de Malgrat, Neus Serra, aquesta és la resposta a una petició del comerciants, que demanaven aquesta ampliació d’horaris i sobre tot poder obrir dos diumenges per Nadal. Serra assegura que aquestes mesures no perjudiquen a ningú.

Aquests punt es va aprovar ahir al ple municipal, després d’un debat sobre la conciliació de la vida laboral i la professional, ja que entre els regidors, i també entre el públic, hi va haver discussió sobre aquesta ampliació d’horaris comercials.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.