radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home General Aquests cap de setmana es presenta la branca juvenil d’ERC a Malgrat de Mar.

Aquests cap de setmana es presenta la branca juvenil d’ERC a Malgrat de Mar.

COMPARTEIX-HO
, / 1016 0

A partir d’aquest cap de setmana quedarà constituïda la secció juvenil d’ERC a Malgrat de Mar. Els actes de presentació començaran aquests vespre amb una xerrada a càrrec de la diputada republicana Laia Cañigueral, que dur el nom de ‘La dona i la política’, amb motiu del Dia de les Dones Treballadores. La xerrada també comptarà amb la presència de la cap de llista d’ERC a Malgrat, Teresa Verdaguer, i la portaveu local de les seves joventuts, Maria Mercader. La xerrada es durà a terme a la Biblioteca La Cooperativa a les 20.30h del vespre.

L’activitat ludico festiva de presentació es farà el proper diumenge.

Diumenge a 2/4 de 2 del migdia, arriba l’acte festiu, amb una Calçotada Independensita a Malgrat, organitzada per els JERC. A més dels calçots, hi haurà botifarra, allioli, pa, beguda, postres i pitet (tiquets per 10 euros). L’acte serà presidit pel Portaveu Nacional de les JERC, el pinedenc Pere Aragonès. La calçotada es farà a les Peixateries Velles de Malgrat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.