radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home General Malgrat de Mar inaugurarà aquests diumenge l’ampliació del parc Francesc Macià.

Malgrat de Mar inaugurarà aquests diumenge l’ampliació del parc Francesc Macià.

COMPARTEIX-HO
, / 1170 0
La inauguració d’aquesta ampliació, que deixa el parc amb 30 mil m2, es farà amb la presència de la consellera de treball Maria del Mar Serna i el director del servei d’ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, ja que l’obra s’ha realitzat a partir de l’escola taller i el taller ocupacional del municipi.Aquests tallers de Malgrat també ha realitzat la plaça dels bombers i les pistes de petanca del camp de la figuera, i és per això que s’aprofitarà aquets diumenge per inaugurar-ho tot.

 

Imatge del parc Francesc Macià de Malgrat (Foto:ajmalgrat.es)

Així les autoritats es concentraran al consistori malgratenc diumenge a 2/4 d’11 del matí des d’on agafaran un autocar per anar inauguran, primer el camp de petanca, després la plaça dels bombers, situada davant del parc dels bombers de Malgrat de Mar, i per últim l’ampliació del parc Francesc Macià, que aquests dies rep els últims retocs.
La inauguració del parc Els alumnes i monitors dels l’escola talleri del taller ocupacional participaran també en la celebració, que inclourà un gran espectacle infantil i que acabarà el mateix diumenge a les 2 del migdia.