radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home General L’assemblea de socis del casal de l’avi de PLF va aprovar ahir amb aplaudiments la nova junta de l’entitat.

L’assemblea de socis del casal de l’avi de PLF va aprovar ahir amb aplaudiments la nova junta de l’entitat.

COMPARTEIX-HO
, / 1127 0

Després d’unes setmanes d’incertesa, com ja va explicar aquesta emissora, ahir va començar a funcionar la nova junta del casal de l’avi. És la primera vegada que la junta del casal està composada íntegrament per dones.

Així des d’ahir a la tarda, quan es va fer l’assemblea de socis, el casal està regit per 7 dones, de les quals Mari Carmen Beltran és la presidenta.

La presentació es va fer ahir a les 4 de la tarda, davant d’uns 125 assistents que van recolzar sense pal·liatius la nova junta.

El casal d’avis de PLF (Foto: guiapalafolls.com)

En aquests procés d’elecció d’una nova presidència, el ball dels diumenges ha quedat cancel·lat i de fet una de les primeres actuacions que vol dur a terme la nova junta és restablir el més aviat possible el ball, fins i tot i si és possible aquests mateix diumenge.

Una altra de les novetats, és que el bar del casal de l’avi, que fins ara era gestionat pel mateix casal, es donarà en explotació externa, tot i que encara no s’ha redactat les bases del concurs ni tampoc es sap quan s’obrirà el concurs.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.