radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El PregonerDijous, 14:04 -15:00

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Inici » Accident sense ferits d’un autobús de transport escolar

Accident sense ferits d’un autobús de transport escolar

COMPARTEIX-HO
, / 648 0

El Consell Comarcal del Maresme i l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt informen que aquest matí l´autobús escolar que feia la ruta d´entrada del CEIP Sot del Camp ha patit un accident de circulació a l´alçada del Camí del Padró – Passeig dels Pins de Sant Vicenç de Montalt.

En aquell moment, només s´hi traslladaven 3 alumnes que no han patit cap dany. La monitora d´acompanyament tampoc no ha resultat ferida. En canvi, el conductor ha patit una ferida a la cella de pronòstic lleu.

Els pèrits hauran de determinar les causes del sinistre. L´autobús complia totes les exigències de la normativa de transport escolar

Deixa un comentari

Your email address will not be published.