radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Parlem en SèrieDivendres, 20:03 -20:30

i després

SendesDivendres, 20:30-21:00
Home General Una immobiliaria de BCN construirà 240 vivendes al nostre municipi.

Una immobiliaria de BCN construirà 240 vivendes al nostre municipi.

COMPARTEIX-HO
, / 709 0

La empresa de promocions urbanístiques ICASA, amb seu al passeig de Gracia de BCN, començarà aquests any la construcció de 240 pisos a la nostra població.

Aquests pisos són part de les 320 vivendes previstes que s’han de construir entre la nova biblioteca Enric Miralles i el riu Tordera.

Entre aquests pisos n’hi ha 32, que seran de titularitat pública, és a dir, seran propietat de l’ajuntament de PLF que els destinarà a Pisos de protecció oficial de venda.
En la mateixa zona està prevista la construcció de 35 pisos més, que seran destinats a persones grans. Aquests últims pisos estan pensats per a que les persones grans puguin viure en plantes baixes i compartint serveis com ara la bugaderia.

Per la seva proximitat al riu Tordera, l’ACA va declarar els terrenys inundables, i va dictar una sèrie de mesures correctores, que hauran d’aplicar-se abans de la construcció, com ara elevar el terreny 50 cm per evitar inundacions.

L’empresa Icasa, la promotora més important en aquesta operació, pretén, a més, començar a construir 500 pisos més aquests any en diferents punts de Catalunya

Deixa un comentari

Your email address will not be published.