radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Home General La generalitat de Catalunya preveu destinar 10 milions d’€ a ajudar ajuntaments que hagin d’invertir en posar al dia urbanitzacions.

La generalitat de Catalunya preveu destinar 10 milions d’€ a ajudar ajuntaments que hagin d’invertir en posar al dia urbanitzacions.

COMPARTEIX-HO
, / 1522 0

El conseller de polítiques territorials i obres públiques, Joaquim Nadal, va avançar ahir en comissió parlamentària que l’executiu català pretén ajudar als consistoris a posar al dia les més de 1000 urbanitzacions que han nascut en dècades anteriors i amb condicions de precarietat urbanística.

Per a Nadal, el problema s’ha agreujat quan moltes de les urbanitzacions s’han començat a usa com a primera residència.

Segons el conseller la problemàtica de les urbanitzacions és complexa i requereix una col.laboració entre diferents agents; propietaris, ajuntaments i administració autonòmica. Nadal es va comprometre a promoure una nova llei per millorar les urbanitzacions dotada de 10 milions € per ajudar als ajuntaments més afectats pel fenomen de les urbanitzacions.

Si la llei es promulga ràpidament l’aj de PLF podria optar a aconseguir ajudes per algunes de les obres que té entremans com ara el clavegueram de Ciutat Jardí o el canvi d’enllumenat a Mas Reixach.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.